U heeft de regie bij goedkoop schadeherstel

Autoschade zorgt ervoor dat uw auto er niet mooi uitziet. Bovendien kan uw auto ook aanzienlijk in waarde verlagen. Om al uw schade op te lossen is er goedkoop schadeherstel. Met goedkoop schadeherstel beslist u namelijk hoe de onderdelen vervangen worden en of u voor een budget variant gaat of juist voor een gloednieuw onderdeel. Dit goedkoop schadeherstel kunt u laten doen bij Alacar Autoschade in Harderwijk. Daarnaast kunt u bij goedkoop schadeherstel ook aangeven welke extra services u wilt gebruiken. Zo wordt schadeherstel net wat leuker voor uw portemonnee.

Ook goedkoop schadeherstel een perfect eindresultaat

Met goedkoop schadeherstel heeft u de regie in handen. Aan de hand van een formulier in de prijswijzer vult u in welke wensen u heeft. Aan de hand van een keuzemenu wordt een prijsopgave voor u samengesteld. Hier kunt bij ons goedkoop schadeherstel zelf kiezen voor:

  • Het soort onderdelen: Merkloos, gebruikt of origineel.
  • Het spuitwerk: Budget, standaard of super.
  • Eventuele extra services: Kleine reparaties, vervangend vervoer, doe-het-zelf instructies.

Nadat u deze zaken gekozen heeft, worden ook de overige werkzaamheden voor monteren en demonteren, richten, delen vervangen en overig plaatwerk tegen een vast laag uurtarief aan u voorgerekend. Zo heeft u in een oogopslag een goede prijsindicatie voor goedkoop schadeherstel. Wij kunnen u daarnaast ook nog een aantal dingen garanderen, wat ons goedkoop schadeherstel nog aantrekkelijker maakt:

  • 1 jaar garantie op de door Alacar uitgevoerde reparaties.
  • Op enkele reparaties valt geen garantie, dit staat dan op uw prijsopgave aangegeven.
  • Deskundig advies
  • Wij inspecteren samen met u de auto voor- en achteraf
  • Wij gaan met zorg en respect met uw auto om
  • Wij bieden vakkundige reparaties met kwaliteitsproducten
  • Er is geen verschil tussen de prijsopgave en de factuur

Zoals hierboven aangegeven is er in enkele gevallen geen garantie mogelijk. Hiervoor zijn nog enkele redenen. Al onze voorwaarden voor de garantie staan vermeld op onze website, http://www.alacar.nl/. Zo ziet u in een oogopslag wanneer u in aanmerking komt voor onze garanties en wat wij voor u kunnen betekenen. Daarnaast dient u te allen tijde de factuur en de prijsopgave voor te kunnen leggen als u in aanmerking wilt komen voor garantie. Bewaar deze daarom goed. Vaak is het ook goed om bij goedkoop schadeherstel te kijken of u de schade claimt of dat u deze verhaalt op de tegenpartij. Hiervoor kunt u de Bonus-malusladder van uw verzekering raadplegen of het zelf berekenen aan de hand van de basistabel op onze website. Soms is het namelijk voordeliger om de schade niet te claimen en het gewoon zelf te betalen. Wij kunnen u hier altijd bij adviseren als u er niet uitkomt.

Alleen hoogwaardig gereedschap

Alacar Autoschade is uw specialist bij goedkoop schadeherstel. Wij repareren alle deuken, krassen, roest en putten aan uw auto. Dit kunnen wij altijd tegen een aanzienlijk laag tarief uitvoeren, doordat u zelf mee kunt bepalen wat u uiteindelijk betaalt. Dit kan handig zijn als uw verzekering de schade niet dekt of als u geen deuk in uw no-claim korting wilt oplopen. Samen met u inspecteren wij de schade aan uw auto. Wij kunnen dan direct vaststellen wat er gedaan moet worden om de schade vakkundig te herstellen. Aan de hand van het Alacar Keuze Menu wordt daarna een prijsopgave samengesteld. Hier heeft u de regie in! Daarnaast betaalt u dus nooit meer dan wat er op de prijsopgave staat en is het eindresultaat puntgaaf. Daarom werken wij alleen met specialisten die veel ervaring hebben en hoogwaardige kwaliteit gereedschap. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op onze website.