Speel met je eigen energie via de magneetsieraden van Energetix

Het hele universum bestaat uit energie. Waar die energie nu precies uit bestaat is niet bekend, maar wat we wel weten is dat wij mensen ook onderdeel uit maken van het universum. Aangezien het universum uit energie bestaat, bestaan wij dus ook uit energie. Deze energie stroomt als het ware door ons lichaam. In het verre oosten noemen ze deze energie de menselijke levenskracht. Het wordt ook wel aangeduid met het Engelse woord ‘spirit’. Dit moet je niet verwarren met geest, hoewel het woord ‘geest’ eigenlijk een soort ouderwetse benaming is voor het onstoffelijke deel van ons wezen. Zaken als ‘ziel’, ‘geest’, ‘spirit’ en ‘energie’ duiden dus eigenlijk allemaal op hetzelfde. Het feit dat alles uit energie bestaat, past dan ook heel goed in de filosofie van het non-dualisme. Alles is één en één is alles. Zodra je dit begint te realiseren, is het belangrijk dat je aandacht besteedt aan die energie in je eigen lichaam. Hoe vrijer deze energie kan stromen, des te beter je je zult voelen. Met behulp van magneetsieraden kun je deze energie als het ware bijna letterlijk kanaliseren. Als je te maken hebt met pijntjes, stress, ongemakken die je niet kunt verklaren, dan duidt dat vaak op knelpunten in de energiebanen. Deze problemen kun je oplossen met behulp van magneetsieraden. Deze magneetsieraden fungeren als een soort geleiders. Op het moment dat je een magneetsieraad om je arm draagt, dan worden alle eventuele knelpunten als het ware gladgestreken. Denk hierbij aan een strijkijzer dat over een gekreukeld overhemd glijdt. De energie in je lichaam is namelijk positief en negatief geladen. Via magneten kun je deze energie dus beïnvloeden. Ons lichaam is ook omringd met een magnetisch veld. Daarom krijg je af en toe een elektrische schok als je metaal aanraakt. Het metaal is niet geladen, maar jij wel. Dus als je je beter wilt voelen, denk dan goed na over de activiteit binnen in je lichaam. Als je de energie in goede banen leidt met behulp van magneetsieraden, dan zal je algemeen welzijn er zeker op vooruit gaan. Kijk voor meer informatie over magneetsieraden daarom snel op magneetsieraden.nu.

Magneetsieraden voor een mooie look en een gezond effect

Op het moment dat je beseft dat magneten je kunnen helpen met verschillende fysieke kwalen, dan zou je in principe gewoon allerlei magneten aan je lijf kunnen bevestigen. Maar het wordt dan lastig om nog normaal over straat te gaan. Het ziet er immers niet uit en mensen zullen je al snel voor gek verklaren. Daarnaast moet je op elk kruispunt uitleggen waarom je magneten bij je draagt. Daarom is het beter om gewoon magneetsieraden te dragen. Dan sla je immers meteen twee vliegen in één klap. De sieraden van Energetix zijn erg mooi om te zien. Je versiert je lichaam dus met mooie sieraden. Denk aan sieraden zoals:

  • Armbanden
  • Kettingen
  • Ringen

Niemand zal opkijken dat je deze magneetsieraden draagt. Het zijn immers stuk voor stuk schitterende sieraden. Maar het zijn dus niet zomaar sieraden. Het zijn sieraden met magneten waardoor je dus ook gelijk een positieve invloed uitoefent op de energiebanen in je lichaam. Je voelt je daardoor direct veel beter, want je ziet er letterlijk schitterend uit met de sieraden én je zorgt voor een positieve impact op je persoonlijke energie.

Bestel de magneetsieraden van Energetix gemakkelijk online

Mocht je een mooi sieraad willen bestellen voor jezelf of als cadeautje voor iemand anders, dan kun je dat gemakkelijk doen via de website. Je kunt de sieraden van je keuze namelijk gewoon toevoegen aan de winkelmand en vervolgens worden ze zo snel mogelijk opgestuurd. Lees ook : ENERGETIX magneetsieraden kopen – webshop Nederland en Belgie