Bbq Dordrecht: een geweldige ervaring!

Afgelopen maand zijn mijn vrouw en ik verhuisd naar Dordrecht. Na aankomst hebben we eerst een aantal dagen genoten van onze rust, maar zoals altijd beginnen familie en vrienden zich op den duur toch te roeren. “Wanneer mogen we nou een keer langskomen in jullie nieuwe huis?” Tijd voor een feestje dus… Er was maar één probleem: we wisten niet zo goed wat we wilden doen. We hadden geen zin om een zaaltje af te huren, maar waren ook niet van plan zelf iets te organiseren. We wilden mensen natuurlijk het huis laten zien, maar om een heel evenement op poten te zetten was iets te veel van het goede. We hebben de koppen bij elkaar gestoken en zijn gaan zoeken op internet. Na een korte speurtocht kwamen we terecht bij Cateringbedrijf De Gelegenheid. Deze catering service organiseert feesten en evenementen in de buurt van Dordrecht. Ik zag dat ze een barbecuepakket hadden en was meteen enthousiast. Een bbq in Dordrecht, dat zouden mijn vrienden leuk vinden! Ik heb diezelfde avond gebeld. Nu, een paar dagen na dato, kan ik niet anders zeggen dan dat ik onder de indruk ben van de geleverde diensten. Onze eerste bbq in Dordrecht was een groot succes. Waarom ben ik zo enthousiast?

  • Hoge kwaliteit
  • Alles tot in de puntjes geregeld
  • Zelf een locatie aandragen

Om te beginnen leverde dit bedrijf vlees van topkwaliteit. Dat was op het moment zelf natuurlijk erg prettig. Het was onze eerste bbq in Dordrecht, we wilden onze gasten geen slappe hap voorzetten. Het vlees werd gekoeld gebracht, waardoor het lang goed bleef. Onze barbecue duurde het merendeel van de avond, maar het vlees bleef heerlijk mals en goed van smaak. Verder werd alles tot in de puntjes voor ons geregeld. Ervaren werknemers kwamen langs en vermaakten de gasten. Ze verzorgden het vlees en hielden iedereen tevreden. Het werd snel duidelijk dat zij menig bbq in Dordrecht hadden begeleid. Ik heb niemand horen klagen over een hamburger die nog rood was van binnen!

Bbq Dordrecht op een eigen locatie

Onze bbq in Dordrecht vond niet plaats in een zaaltje, of op een specifieke locatie, maar gewoon in onze achtertuin. Het was heel fijn dat dit cateringbedrijf gewoon bij ons aan de deur kwam. We hoefden niet met onze gasten de deur uit en konden ze uitgebreid rondleiden door de nieuwe woning. Onze barbecue in Dordrecht was alleen voor ons. We hoefden niet te delen met andere mensen op een vreemde locatie. Kortom: ik beveel De Gelegenheid van harte aan! Wil jij ook een bbq in Dordrecht organiseren? Schroom dan niet en neem direct contact op. Hoe eerder je bent, hoe groter de kans dat je snel terecht kunt. Surf meteen naar http://www.cateringservicedegelegenheid.nl en bekijk het volledige aanbod. Via deze link krijg je ook een duidelijk beeld van de tarieven. Kun je niet vinden wat je zoekt, dan kun je altijd een mailtje sturen of bellen. Dat heb ik per slot van rekening ook gedaan!

De afwas doen?

Na een barbecue blijft altijd een hoop afwas staan. Wij waren even bang dat we uren in de keuken zouden moeten staan. Gelukkig namen de medewerkers van De Gelegenheid hun eigen materialen mee. We hoefden niks zelf op tafel te zetten en zij regelden de afwas: een ideale oplossing! Onze bbq in Dordrecht was erg geslaagd, onze vrienden praten er nog steeds over. Wil jij ook een bbq in Dordrecht, voor een familiefeest of een bedrijfsuitje, neem dan snel contact op via bovenstaande link. Je zult geen moment spijt hebben van je keuze. Eet smakelijk alvast!