Uw ex weigert toestemming voor verhuizing te geven?

Een aantal jaar geleden hebben mijn destijds partner en ik besloten dat het beter zou zijn dat wij uit elkaar zouden gaan. Het was namelijk echt niet meer leuk samen en wij hebben daarom besloten om er een punt achter te zetten. Wij hebben toen gemerkt dat het daarna alleen maar stroever tussen ons ging lopen en dat was heel vervelend. Wij gunden elkaar het licht niet meer in de ogen en dat was met name heel vervelend voor de kinderen. Op een gegeven moment werd dit zo erg dat ik graag wilde verhuizen. Ik meende dat ik dit gewoon kon doen, maar mijn ex weigert toestemming voor verhuizing te geven. Dat is uitermate vervelend want ik meende dat hij daar niets over te zeggen had aangezien ik nog steeds in de regio blijf. Mijn ex weigert toestemming voor verhuizing omdat hij denkt dat dit een stap van mij is om de kinderen van hem af te pakken. Dat is kolder van het reinste soort en ik vind het daarom ook heel vervelend hoe de zaken er nu voor staan. Mijn ex weigert toestemming voor verhuizing te geven omdat hij denkt dat hij de kinderen nooit meer zal zien, maar dat is dus helemaal niet het geval want in principe wonen de kinderen straks nog steeds bij hem om de hoek, ware het niet dat het een andere hoek is. Mijn ex weigert toestemming voor verhuizing te geven en dat heeft er voor gezorgd dat ik dus niet zomaar kan verhuizen met de kinderen. Ik ben daarom gaan kijken wat voor mij de mogelijkheden zouden zijn omdat ik zeker wilde zijn dat wanneer ik hij zo moeilijk zou blijven doen, ik ook via andere wegen de verhuizing zou kunnen regelen. Ik ben daarom gaan kijken wat ik op het internet over dit onderwerp kon vinden. Ik heb toen gewoon gegoogeld op ‘ex weigert toestemming voor verhuizing’ en toen heb ik de zeer handige site vervangende-toestemming-zaken.nl gevonden. Deze site heeft heel veel mogelijkheden voor mensen die ook willen verhuizen maar bij wie de ex weigert toestemming voor verhuizing te geven. Mocht u dus ook in eenzelfde schuitje zitten, dan raad ik u aan om ook een keer naar deze site te surfen. 

Mijn ex weigert toestemming voor verhuizing te geven 

Mijn ex weigert toestemming voor verhuizing te geven maar ik heb gelukkig gezien dat het niet zo is dat hij dus de verhuizing te allen tijde kan tegenhouden. Mijn ex weigert toestemming voor verhuizing te geven, maar omdat het nergens op gebaseerd is, heb ik gezien dat ik protest kan indienen en dan alsnog toestemming kan krijgen. Dat is nu bijna geregeld en ik ben heel blij dat ik binnenkort groen licht zal krijgen voor de verhuizing. 

Kijk ook nog even op deze site 

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden die er zijn wanneer u wel wilt, maar uw ex weigert toestemming voor verhuizing te geven, dan kunt u:

  • Even naar vervangende-toestemming-zaken.nl surfen 
  • Bekijken wat u hier aan informatie kunt vinden 
  • Een keer contact opnemen met een van de specialisten 

Ik ben blij dat ik deze handige site gevonden heb omdat ik hier mijn zaken goed heb kunnen regelen.