Vergroot je naamsbekendheid door balpennen te bedrukken

pennenshopxl - Balpennen bedrukken

Gezien worden en vervolgens herinnerd worden, dat is de kunst van elke succesvolle onderneming. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een programma als De Wereld Draait Door. Als je hier aan tafel komt te zitten, dan zal een groot deel van tv kijkend Nederland je zien. Als je vervolgens ook nog leuk, grappig, gek of op andere manier memorabel bent, dan zal men je onthouden. Daardoor zal de directie van De Wereld Draait Door je vragen om terug te keren. Goede voorbeelden van mensen die populair en bekend zijn geworden door dit programma zijn bijvoorbeeld Diederik Jekel, Alexander Klopping en Freek Vonk. Al deze drie types hebben naam gemaakt door zichzelf op een specifieke manier te promoten. Wat je als ondernemer kunt leren door zulke feiten is dat je er voor moeten zorgen dat mensen de naam van jou of je bedrijf zien en dat ze de naam vervolgens ook onthouden. Op het moment dat je een keuze moet maken betreffende promotiemateriaal, dan is het verstandig om deze twee richtlijnen in gedachten te houden. Je wilt dus een object als relatiegeschenk weggeven dat mensen niet zomaar weg doen en wat ze blijven gebruiken. Een balpen is wat dat betreft een zeer geschikte keuze. Mensen kunnen altijd een balpen gebruiken en ze hebben geen enkele reden om deze weg te doen totdat de inkt op is, want dan is de pen niet meer functioneel. Het is dan ook en goed idee om balpennen te bedrukken met de naam van je bedrijf of eventueel je bedrijfslogo. Vervolgens kun je deze bedrukte balpennen weggeven. Mensen die de pennen ontvangen zullen je naam zien en door het gebruik van de pen zullen ze de naam ook onthouden. Dit komt door de kracht van herhaling. Elke keer als ze een aantekening maken met de pen zien ze het logo of de naam van jouw bedrijf. Als de inkt eenmaal op is, dan zullen ze zich de naam van jou of je bedrijf nog altijd weten te herinneren.

Balpennen bedrukken doe je via pennenshopxl.nl

Mocht je balpennen willen bedrukken, dan wil dat natuurlijk zo voordelig mogelijk voor elkaar krijgen. Daarom kun je het beste balpennen bedrukken via de bovenstaande website. Met promotionele pennen is het zeer eenvoudig om de naamsbekendheid van jou en je bedrijf te vergroten. Het is goed om te weten dat maar liefst 87% van de mensen zich de naam van je bedrijf weet te herinneren als de naam op een pen is gedrukt. Pennen zijn dus zeer effectief als middel om je bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Daarnaast zijn pennen goedkoop, dus het is ook nog eens een voordelig middel. Balpennen bedrukken kan via pennenshopxl.nl zeer goedkoop geregeld worden. Al met al heb je in ieder geval te maken met drie grote voordelen als je ervoor kiest om balpennen te bedrukken:

  1. 15 impressies per dag
  2. Maar liefst 87% herinnert zich de bedrijfsnaam die op de pen gedrukt staat
  3. 81% vindt de gebruiksfrequentie de belangrijkste reden om iets te bewaren

Dit laatste punt is belangrijk, want sommige artikelen zijn duurder en luxer, maar worden minder gebruikt. Deze zijn op basis van deze statistieken dus minder efficiënt als promotiemateriaal, maar zijn wel weer geschikt als relatiegeschenk.

Eenvoudig online balpennen bedrukken

Als je balpennen wilt bedrukken, dan kun je dit helemaal zelf online regelen. Je kunt via de website de pen van je keuze selecteren. Vervolgens kun je aangeven welke kleur je wilt en je kunt dan zelf een logo of tekst uploaden. Je kunt vervolgens direct 50 of meer pennen bestellen met jou logo of naam er op gedrukt.