Via hypnose afvallen maakt het leven een stuk makkelijker

Afvallen is erg lastig voor veel mensen. Dit komt omdat je er moeite voor moet doen. Nu heb je verschillende soorten obstakels waar je mee te maken krijgt. Wat vooral voor problemen zorgt, is het doorbreken van gewoontes en de dagelijkse routine. Gewoontes zijn zo sterk geïntegreerd, dat je deze erg moeilijk kunt doorbreken. Denk maar eens aan de gewoonte om elke ochtend te starten met een kop koffie. Als je uit bed stapt, dan ga je als het ware op de automatische piloot naar het koffiezetapparaat. Je denkt er niet eens bij na. Vervolgens is het goed mogelijk dat je onder de douche staat en niet meer weet of je nu wel of niet koffie hebt gezet. Dit komt omdat je het inmiddels bijna onbewust doet. Net als het op slot doen van de voordeur. Je denkt er niet bij na. Daardoor weet je later niet meer of je wel of niet koffie hebt gezet en of je de deur nu wel of niet op slot hebt gedaan. Juist omdat je dit soort dingen onbewust doet, is het lastig om dergelijke gedragspatronen te doorbreken. Met afvallen wordt het nog een stukje lastiger. Want de gewoontes die je hebt zijn ook nog eens ongezond. Maar het zijn juist die ongezonde gewoontes die een sterke invloed uitoefenen. Denk aan lekkere snacks, zoetigheden en andere lekkere voedingswaren. Misschien ben je gewend aan een lekkere gevulde koek bij de koffie. Als je dan opeens stopt, dan zal je lichaam in opstand komen. Je begint dan vanzelf te hunkeren naar die koek. Dat maakt afvallen zo lastig. Het is niet zo dat je zomaar even kunt stoppen met al je gewoontes. Daarom is het verstandig om te kiezen voor hypnose en afvallen samen. Via de hypnose kun je afvallen op een gezonde en verantwoorde manier. De hypnose sessies zorgen ervoor dat je die gewoontes makkelijker kunt doorbreken. Als je na de hypnose bijvoorbeeld een kopje koffie gaat drinken, dan voel je niet langer naar de behoefte naar een gevulde koek. De hypnose heeft het verlangen als het ware weggenomen. Daardoor kun je dus via hypnose makkelijker afvallen. Via hypnose kun je dus verlangens wegnemen. Maar je kunt ook verlangens toevoegen. In plaats van altijd maar te verlangen naar ongezond voedsel kun je via hypnose verlangens toevoegen naar gezonde voeding. Het klinkt misschien raar, maar via hypnose afvallen is zeer effectief juist omdat je de basis aanpakt. Als je je hersenen zo ‘instelt’ dat je een aversie voelt richting ongezond voedsel en juist een drang ervaart richting gezond voedsel, dan wordt afvallen meteen een stuk makkelijker.

Via hypnose afvallen doe je met behulp van hypnose-praktijk.nl

Mocht je moeite hebben met afvallen en val je steeds terug in de oude eetpatronen, dan kun je het beste kiezen voor hypnose. Afvallen wordt op die manier een stuk makkelijker. Hypnose en afvallen zijn dan ook onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het gaat er om dat je de drang naar ongezond voedsel uitschakelt. Daarom helpt hypnose bij afvallen, maar bijvoorbeeld ook bij stoppen met roken. De verslaving zit hem in de drang naar de ongezonde substantie. Via hypnose kun je die drang weghalen. Stoppen is vervolgens heel eenvoudig, want het lichaam komt niet langer in opstand.

Maak snel een afspraak om te starten met hypnose en afvallen

Mocht je nieuwsgierig zijn naar hypnose en afvallen, dan kun je terecht op de website van de Hypnose Praktijk . Hier kun je ook gelijk een afspraak maken. Dit kan op drie manieren:

  • Via de online afspraak agenda
  • Via de telefoon
  • Via de email