Waar kan ik mondkapjes KN95 bestellen?

Waar kan ik mondkapjes KN95 bestellen? Je leest het hieronder! 

Sinds maart 2020 houdt het coronavirus ons in zijn greep. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd grijpt het virus ongeremd om zich heen. Dit betekent dat de overheid strenge maatregelen heeft afgekondigd om zo de verspreiding van het virus af te remmen. Door de coronamaatregelen is veel van ons sociale contact weggevallen. We kunnen niet meer naar feestjes, niet meer tot de volgende ochtend in de kroeg hangen, niet meer op vakantie en niet meer naar het werk. Ons leven speelt zich, meer dan ooit, online af. Wanneer we ons toch onder de mensen willen mengen, is het dragen van een mondkapje verplicht.

Mondkapjes KN95: meer informatie

Vanaf 1 december 2020 is het verplicht om in openbare gebouwen en in het openbaar vervoer mondkapjes te dragen. Mondkapjes zijn er in verschillende varianten. Zo heb je stoffen mondkapjes met leuke patroontjes en diverse wegwerpmondkapjes. Een bekend type is het mondkapje KN95. Mondkapjes KN95 kun je gewoon online bestellen.

Het mondkapje KN95 beschermt tegen vaste en vloeibare deeltjes in de lucht en is geclassificeerd volgens FFP2. Dit betekent dat ze minstens 94 procent van de in de lucht aanwezige deeltjes tot een grootte van 0,6 μm op kunnen vangen. Daarnaast is het kapje getest volgens de EN 149: 2001 + A1:2009, en voldoet hiermee aan de World Health Organisation normering.

Mondkapjes KN95 bestellen

Mondkapjes KN95 kun je bij diverse webwinkels bestellen. Bij Corona Bescherming Nederland kun je met een gerust hard mondkapjes KN95 bestellen. De mondkapjes die zij aanbieden leveren ze zowel aan particulieren als ondernemers en ZZP’ers.

Ga je mondkapjes KN95 bestellen bij Corona Bescherming Nederland? Goed idee, want ze leveren gelijk uit voorraad. Dit betekent dat als je vandaag de mondkapjes KN95 gaat bestellen je ze de dag erna al in huis hebt. Instructies:

De mondkapjes zijn binnen! En nu? Als je de mondkapjes eenmaal binnen hebt en gaat dragen zijn er een aantal dingen waar je op moet letten:

  • Was voordat je het mondkapje opzet grondig je handen en droog je handen goed af.
  • Pak het mondkapje vervolgens bij de elastieken vast en plaats deze om de oren.
  • Druk het elastiek aan de bovenkant goed aan, zodat het mondkapje aansluit op je gezicht en er geen lucht meer tussenkomt.
  • Als je het mondkapje eenmaal op hebt, mag je hem niet meer aanraken.
  • Na maximaal drie uur moet je het mondkapje vervangen voor een nieuwe.
  • Wanneer je het mondkapje af wilt doen, pak het mondkapje dan alléén bij de elastieken vast en gooi het direct weg.
  • Was daarna weer goed je handen.

Als je je niet aan deze instructies houdt, loop je het risico om alsnog besmet te raken. Het is daarom écht van belang om het mondkapje alleen bij de elastiekjes aan te raken en direct je handen te wassen. Als je je keurig aan deze voorschriften houdt, bescherm je jezelf op de beste manier. En maakt het coronavirus geen schijn van kans bij jou. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu mondkapjes KN95 bij Corona Bescherming Nederland, via www.coronabeschermingnederland.nl.