Welke haba spellen zijn bij jouw kind favoriet?

Een van de meest populaire merken in de webshop van spellenrijk is Haba, een merk met de leukste spellen voor (kleine) kinderen. Haba spellen zijn ontwikkeld om kinderen plezier te bezorgen, maar ook om ze dingen te leren. Het zijn vaak spellen die betrekking hebben op situaties uit het dagelijks leven, en dingen die in het leven gebeuren. Een van de meest bekende Haba spellen is bijvoorbeeld Boomgaardje. Daarbij moeten kinderen alle sappige kersen van de boom plukken, maar de brutale raaf sluipt erop af. Deze probeert de kersen van de kinderen op te eten, en ze moeten er alles aan doen om dat te voorkomen. Het is een heel grappig spelletje om met kleine kinderen te spelen. het is geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar, hoewel kinderen onder de 6 er het meest van genieten. Daarna kun je misschien beter voor een wat ingewikkelder spel kiezen. De Dobbelkoning bijvoorbeeld.    Dit is een van de Haba spellen die ontwikkeld is voor kinderen vanaf 8 jaar. Bij dit spel is het de bedoeling dat je als koning nieuwe onderdanen wint voor je koninkrijk. Dit doe je door te dobbelen en speciale kaarten in te zetten. Het spel vereist actief nadenken en een goede strategie, daarom is het niet zo geschikt voor kleine kinderen. Gelukkig zijn Haba spellen er voor alle leeftijden, en verkopen ze bij spellenrijk een super grote collectie.

Haba spellen online bestellen

Nu het lastig is om naar de winkel te gaan in verband met de hele corona-situatie bestelen steeds meer mensen hun haba spellen online, in de webshop van spellenrijk bijvoorbeeld. Daar verkopen ze overigens nog veel meer speelgoed. Het is namelijk een van de grootste speelgoedwinkels van ons land, maar dan online. In hun webshop vind je onder andere de volgende soorten speelgoed:

  • Constructiespeelgoed zoals lego en duplo
  • Een gigantisch assortiment aan puzzels (ook bij de haba spellen)
  • Heel veel buitenspeelgoed
  • Speelgoed om mee te knutselen
  • Trading cards

Uiteraard vind je in deze webshop ook alle overbekende familiespellen, zoals Monopoly, Kolonisten van Catan, Het is leuk om te zien dat dit soort spellen weer steeds populairder worden. Even leek het erop dat de televisie en spelcomputer het overnamen van de ouderwetse haba spellen en bekende familiespellen, maar ze worden toch weer steeds meer verkocht. Zelfs volwassenen spelen weer steeds meer spellen samen, misschien komt dat wel door de lockdown die we hebben. We zijn allemaal massaal thuis en op zoek naar manieren om onze tijd leuk te besteden. Het spelen van gezelschapsspellen is dan perfect, en deze bestel je dus makkelijk online in de webshop van spellenrijk.

Alle soorten speelgoed online

Of je nu op zoek bent naar leuke Haba spellen of knutselmaterialen voor je kinderen, bij spellenrijk ben je aan het juiste adres. In deze online speelgoedwinkel verkopen ze namelijk alle soorten speelgoed die je je maar kunt bedenken. Van constructiespeelgoed tot puzzels, en van strijkkralen tot dobbelspellen. Deze shop je heel gemakkelijk op categorie, dus het is simpel om iets te vinden voor de leeftijd van jouw kinderen. Veel speelplezier gewenst!