Wilt u een vacature voor een bedrijfsjurist vinden?

Na vele jaren voor een super leuk bedrijf te hebben gewerkt vond ik het tijd worden voor een nieuwe uitdaging. Ik wist nog niet precies wat ik wilde, maar dat ik iets nieuws wilde stond vast. Ik ben mij daarom wat gaan oriënteren in verschillende sectoren die mij liggen en heb wat online beroepskeuze testen gedaan. Uiteraard moest het een baan zijn die ik met mijn diploma zou kunnen uitoefenen, ik wilde namelijk geen extra opleidingen en cursussen meer doen. Vroeger heb ik een tijd als bedrijfsjurist gewerkt en een vriendin van mij opperde of dit niet iets was wat ik weer zou willen doen. Ik heb hier even over nagedacht en kwam tot de conclusie dat ik mijn vorige baan in die sector wel heel erg interessant had gevonden. Echter, ben ik op dat moment gestopt omdat ik te onzeker was over mijn kwaliteiten. Maar nu een paar jaar verder ben ik een stuk zelfverzekerder, heb ik veel bijgeleerd en durf ik de stap wel te wagen om te kijken of ik dit werk nu wel aan zou durven. Ik ben dus gaan zoeken naar een vacature als bedrijfsjurist. Wanneer je online gaat zoeken naar een vacature als bedrijfsjurist kom je heel veel verschillende zoekwebsites tegen die claimen dit te hebben. Echter blijkt dan ook vaak dat zij net niet de juiste vacature als bedrijfsjurist hebben. Gelukkig vond ik na lang zoeken de website tplegal.nl. Dit is een website van een recruitment bureau speciaal gericht op de sector waar ik zoekende in was. Hier vond ik dus sowieso een vacature als bedrijfsjurist en had ik zelfs nog veel keus in de verschillende vacatures. Ik vond het super fijn dat ik op deze website alleen maar vacatures zag in mijn sector, dit scheelde namelijk een hele hoop zoekwerk op het internet. Ik had dus al snel een vacature als bedrijfsjurist gevonden en nam verschillende door om te kijken in welke regio ze zochten en wat de eisen waren waar ze naar zochten. Ik had al snel een lijstje met de vacature als bedrijfsjurist die ik gevonden had en besloot dat het tijd was dat ik zou gaan solliciteren.

Een handige website voor het zoeken naar een vacature voor een bedrijfsjurist

Omdat het een website is die speciaal gericht is op alle rechtsgebieden, vind je heel makkelijk een vacature als bedrijfsjurist die voldoet aan jou wensen. Waar reguliere zoekmachines voor vacatures vaak allemaal andere vacatures er tussen hebben staan waardoor het zoeken lastiger wordt, heb je op deze website direct wat je zoekt. Dit is een hele grote pré voor het gebruik van deze website.

Snelle zoektocht leidt tot nieuwe baan

Uiteindelijk heb ik een leuke nieuwe baan gevonden dankzij deze website. Ik kan deze website dan ook aan iedereen aanraden omdat:

  • Het een website is gericht op alle rechtsgebieden, waar je een vacature als bedrijfsjurist dus snel zal vinden
  • De website heel overzichtelijk is en makkelijk in gebruik
  • De vacatures duidelijk staan weergegeven

Daarom raad ik iedereen die een vacature als bedrijfsjurist zoekt aan om deze website te bezoeken!