Zou u ook baat kunnen hebben bij een workshop feedback geven?

In mijn werk moet ik vaak met mensen praten om hun prestaties te evalueren. Dat is niet altijd eenvoudig want soms moet ik hen ook vertellen dat zij iets niet goed gedaan hebben en dat terwijl ik weet dat de meeste mensen die voor mij werken, echt heel erg hun best doen om goede prestaties neer te zetten. Het is daarom belangrijk dat ik weet hoe ik hen moet benaderen want je wilt hen niet voor het hoofd stoten. Ik ben daarom gaan of ik een workshop feedback geven kon volgen. Ik vind het namelijk leuk om aan mijzelf te kunnen blijven werken en het leek mij dat een workshop feedback geven een goede manier zou zijn om te zorgen dat ik beter zou worden in de gesprekken die ik moet voeren met mijn mensen. Bovendien is het ook zo dat ik niet alleen maar commentaar wilde geven, maar dat ik hoopte dat ik door de workshop feedback geven ook zou leren hoe ik meer constructief commentaar kon geven aan mijn mensen. Ik ben daarom gaan kijken waar ik moest zijn wanneer ik een workshop feedback geven wilde vinden en ik heb toen gezien dat ik het beste een keer kon kijken op het internet om te zien waar andere mensen die een workshop feedback geven hadden gevolgd, dat hadden gedaan. Ik heb toen gezien dat er eigenlijk maar een site is en dat is de site van Feedbackgeven.nl. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden te bieden en daarom ben ik gaan kijken wat je hier aan mogelijkheden kunt vinden. Deze mensen hebben er alles aan gedaan om een goede workshop feedback geven aan te bieden en ik heb de informatie over deze workshop feedback geven dan  ook met heel veel plezier doorgenomen.  Ik  kan u zeggen dat wanneer  u ook graag een goede workshop feedback geven wilt volgen, u het beste een keer naar de site van deze mensen kunt gaan. U zult zien dat wanneer u hier gaat kijken naar de opties die u hier kunt pakken, dan zult u snel moeten toegeven dat u hier echt interessante mogelijkheden kunt vinden om uzelf nog verder te ontwikkelen. Ik wilde daarom ook maar wat graag deze workshop feedback geven volgen. 

Ik heb heel veel geleerd van deze workshop feedback geven 

Ik heb mij ingeschreven voor de workshop feedback geven van deze mensen en ik moet u zeggen dat ik niet verwacht  had dat ik zoveel zou leren en dat terwijl  ik juist al heel hoge verwachtingen had. Ik ben daarom erg blij dat ik deze site gevonden heb want ik heb hier een workshop feedback geven kunnen volgen die mij echt heel veel opgeleverd heeft. Ik kan nu nog beter het beste uit mijn mensen halen en dat is ook voor hen heel fijn. 

Wilt u zich ook aanmelden?

Mocht u zich ook willen aanmelden voor een workshop feedback geven, dan kunt u:

  • Even naar Feedbackgeven.nl surfen 
  • Bekijken wat u hier allemaal kunt leren 
  • Een keer een inschrijving regelen zodat u binnenkort al kunt beginnen 

Ik hoop dat u hier ook  veel interessante vaardigheden zult opdoen.