Renoveer uw woonkamer plafond voor een vernieuwde kamer

Uw woonkamer plafond heeft gedurende zijn levensduur veel te verduren. In de meeste gevallen is deze echter nog op te knappen. Toch is het soms ook nodig om uw woonkamer plafond in zijn geheel te renoveren. Zo kan uw woonkamer er weer netjes uitzien en kunt u uw bezoek in alle rust ontvangen. Bij Marcel Wesseling kunt u terecht voor een renovatie aan uw woonkamer plafond. Wij leggen u graag uit wat wij voor uw woonkamer plafond kunnen betekenen en hoe u met ons in contact kunt komen. Daarnaast vertellen wij ook meer uit over onze werkzaamheden aan uw woonkamer plafond, zodat u een goed beeld heeft van onze diensten.

Een woonkamer plafond in verschillende varianten en effecten

Doorgaans is een plafond nog op te knappen, toch zijn sommige plafonds na verloop van tijd aan een goede renovatie toe. Dit kan bijvoorbeeld zijn als er veel scheuren in zitten of vochtvlekken te zien zijn. Wij kunnen daarom uw woonkamer plafond tegen lage tarieven renoveren, waardoor u weer een goed uitziend plafond heeft. Hierbij brengen wij een spanplafond aan. Dit is een doek over een bestaand woonkamer plafond, die hier overheen gespannen wordt. Deze is meestal gemaakt van polyester of PVC. Een PVC spanplafond wordt om de 1,5 meter geseald. Dit betekent dat er altijd een heel klein lijntje zichtbaar blijft. U heeft deze in een matte en een glanzende variant. De polyester variant is een doek dat fijn geweven is en waar een laagje coating overheen is aangebracht. Deze kunnen tot 5 vierkante meter breed naadloos worden gemonteerd. Door de matte uitstraling zijn ze goed te vergelijken met gestucte plafonds. Bij het uitzoeken van uw nieuwe woonkamer plafond moet u met een aantal zaken rekening houden:

  • Uw eigen smaak
  • Galm
  • Effect of effen
  • LED driver of geen licht

Wanneer u graag uw woonkamer plafond laat renoveren, dan hangt het soort plafond geheel van uw eigen smaak en wensen af. Zo kunt u er voor kiezen om een akoestisch plafond te plaatsen dat galm tegengaat. Daarnaast zijn er ook plafonds met speciale effecten, waaronder eentje met een LED driver. Deze LED driver zorgt ervoor dat het licht achter het plafond van kleur kan veranderen. Onze medewerkers kunnen altijd samen met u kijken naar de situatie van uw plafond en aan de hand van hun bevindingen de mogelijkheden met u bespreken. Zo weet u dat u altijd een goede keuze maakt en uw woonkamer plafond er binnen een kort tijdsbestek weer tip top uitziet. Tevens doen wij al onze werkzaamheden altijd tegen de laagste tarieven, waardoor u nooit teveel betaalt. 

Alle werkzaamheden tegen scherpe tarieven uitgevoerd

Marcel Wesseling is uw specialist op het gebied van plafondrenovatie. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het vakgebied, waardoor wij op iedere situatie in kunnen spelen. Daarnaast hebben wij uitsluitend vakmensen in dienst, waardoor u verzekerd bent van uitstekende kwaliteit. Al onze werkzaamheden doen wij tevens tegen lage tarieven, waardoor u nooit teveel betaalt voor uw plafondrenovatie. Als u door ons uw renovatie laat uitvoeren dan weet u niet alleen zeker dat u een goed product krijgt opgeleverd, maar ook dat u dat voor de meest scherpe prijs zult krijgen. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.marcelwesseling.nl/. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft om uw plafond door ons te laten renoveren.